Over Ons

Martijn Mortier is de initiatiefnemer van MOvast. Samen met een team van deskundigen vormt hij de organisatie welke u adviseert en begeleidt vanuit een breed Vastgoed Perspectief.

MOvast is er voor haar opdrachtgevers om vastgoedvraagstukken op de lossen, adequate adviezen op te stellen of hun vastgoedprojecten van A tot Z te begeleiden.

Door klantgericht, creatief en oplossingsgericht advies, wat verder gaat dan een standaard adviestraject alleen, kan MOvast zich onderscheiden van andere bureaus. Maatwerk en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers zijn daarbij erg belangrijk voor ons. Naast kwaliteit en professionaliteit staat integriteit, transparantie en duurzaamheid bij ons voorop.

Naast advies en begeleiding richten wij ons in samenwerking met partners op het ontwikkelen van vernieuwende vastgoedconcepten om daarbij winstgevende projecten te initiëren of herdefiniëren van projecten die onder veranderende  marktomstandigheden zijn vastgelopen.

MARTIJN MORTIER

Martijn_Mortier_zw
Martijn Mortier heeft een ruime staat van dienst in de bouw- en vastgoedwereld. Van leidinggevende binnen een middelgroot bouwbedrijf, projectmanager van grootschalige commercieel en maatschappelijke vastgoed projecten tot ontwikkelingsmanager bij de Rabo Vastgoedgroep, de grootste ontwikkelaar in Nederland. Vooral in die laatste rol zag hij de nieuwe realiteit in Vastgoed vorm krijgen, niet aanbod gestuurd ontwikkelen maar vraag gestuurd bouwen, niet vanuit ‘macht’ gestuurd maar vanuit ‘kracht’ gedreven.
 
Na 25 jaar ervaring te hebben opgedaan binnen het vastgoed heb ik de stap gezet naar zelfstandig ondernemerschap. Daarbij opereer ik op zowel operationeel als bestuurlijk niveau.
‘Mijn kracht ligt zowel in de technische als de commerciële haalbaarheid van uw Vastgoedvraagstuk, binnen vooraf vastgestelde financiële kaders, vanaf de eerste streep op papier tot een ‘bouwbaar’ product binnen het afgesproken budget en de afgesproken tijdsspanne met de daarbij behorende kwaliteit’.

Voor een uitgebreid profiel, klik hier.

Werp daarbij ook een blik op onze portfolio waarin een breed scala aan projecten over de afgelopen jaren staan vermeld, klik hier.

Naast mijn vastgoed expertise heb ik in de afgelopen jaren een passie voor fotografie en architectuur ontwikkeld. Op onze site ziet u dan ook een breed scala aan foto’s welke wij de afgelopen jaren hebben gemaakt of om ons heen hebben verzameld, beelden van gebouwen en haar details waar de schoonheid van vastgoed en de bebouwde omgeving tot haar recht komen.

ONS TEAM

Naast onze eigen kennis kunnen wij een beroep doen op een breed netwerk van deskundigen, om voor elk vraagstuk een passende oplossing te bieden. Dit team hebben wij in de afgelopen jaren zorgvuldig om ons heen verzameld en kunnen wij inzetten op het moment dat dat voor u noodzakelijk mocht zijn.

CONTACT

Crisis en de huidige marktomstandigheden bieden een heleboel kansen, ook op Vastgoed gebied. MOvast Vastgoed Advies & Vastgoed Ontwikkeling kan u daarbij uitstekend van dienst zijn. Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u graag meer hierover weten, neem dan gewoon contact met ons op voor een oriënterend gesprek.