Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Wonen

CRYSTAL COURT

AMSTERDAM
Op een uitloper van het Gijsbrecht Van Aemstelpark, naast het winkelCentrum Groot Gelderlandplein en vlakbij de Zuid-As zijn 36 zeer luxe appartementen gerealiseerd. Gesitueerd in 4 bouwblokken op een ondergrondse parkeergarage, rond een besloten glazen atrium zijn 36 appartementen en een beheerderswoning gesitueerd. De gevels zijn hoogwaardig afgewerkt met natuursteen en Red Cedar.

Doordat de appartementen allen in een andere positie zijn gepositioneerd, hebben ze allen een eigen relatie en positionering met hun omgeving, het atrium en haar waterpartijen welk rondom doorlopen in het park.

De situering van de woningen, in grillig gevormde woonblokken met grote overstekken,is dusdanig dat er ondanks de hoge dichtheid veel licht en ruime doorzichten zijn gecreëerd. Dit bijzondere project werd in 2010 bekroond met de Amsterdamse Nieuwbouwprijs.

  • CLIENT:

    Top Brand

  • DATE:

    July 28, 2016

  • CATEGORY:

    Design

  • DELEN: