Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

AMSTERDAM
Op de plek waar voorheen de International School of Amsterdam (ISA) stond realiseerde Hillen & Roosen 110 huurwoningen en een zorgsteunpunt op een ondergrondse parkeergarage. Dit project is één van de 3 voormalige welzijnslocaties die Hillen & Roosen Projectontwikkeling, in opdracht van de gemeente Amsterdam, ontwikkelde tot woningbouwlocatie. Al in een vroeg stadium van de ontwikkeling is het gebouw verkocht aan De Alliantie, het project werd dan ook in nauwe samenwerking met gebruiker/afnemer gerealiseerd en turn-key opgeleverd.

Het project bestaat uit twee woongebouwen die met elkaar verbonden zijn door een gemeenschappelijke tuin met waterpartij.

Het bevat zowel sociale huurwoningen als vrije sectorhuurwoningen en is bestemd voor ouderen met een zorgindicatie, rolstoel gebonden zijn (MiVa) of in een beschermde woonomgeving (WIBO) moeten leven. Het project ISA-locatie bestaat uit 4 woonblokken met onder elke 2 woonblokken een parkeergarage. Elk blok heeft 4 woonlagen.

 • Ligging

  Buitenveldert,
  Amsterdam

 • Opdrachtgever / Ontwikkelaar

  Hillen & Roosen Projectontwikkeling
  Amsterdam

 • Eigenaar/ Belegger

  Woningbouwvereniging De Alliantie
  Huizen

 • Architect

  Architectuurbureau Sluijmer & Van Leeuwen
  Utrecht

 • Aannemer

  Hillen & Roosen B.V.
  Amsterdam

 • DELEN: